Decoratieve borden en lampen

Op dit moment wordt bij MoZaEnZo hard gewerkt aan een serie prachtige borden in gelimiteerde oplage. Ze hebben een diameter van 25 cm. Door het mozaïek (spiralen of cirkels) ontstaat de illusie van diepte. De borden zijn te gebruiken als decoratieve schaal, maar ook als bord om van te eten, bijvoorbeeld bij speciale gelegenheden. Ze zijn afgewerkt met een laagje kunsthars, waardoor ze waterbestendig zijn en ook in de afwas kunnen (niet in de vaatwasser). Een prima idee voor een relatiegeschenk of verjaardagscadeau. Verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren naar uw persoonlijke smaak., als los item of in serie. Levertijd en prijs afhankelijk van aantal.

Neem voor meer informatie en voor beschikbaarheid contact met ons op.

Ook maakt MoZaEnZo lampen! Een lamp als sierobject, als tafellamp, als wandlamp of als plafondlamp. Elk exemplaar is anders, uniek, enkele kleuren zijn uit voorraad leverbaar en ook in gewenste kleuren te bestellen. Het speciale van deze lamp is dat hij geweldig staat op een kastje of tafeltje, en hij doet het ook heel goed aan de wand. Je kunt hem ook tegen het plafond bevestigen.
Wat deze lamp ook bijzonder maakt is het feit dat hij als hij brandt een heel ander aanzien heeft dan wanneer hij uit is. (Zie foto’s groene lamp). Met deze aankoop heb je eigenlijk twee objecten in één.
De prijs van € 42,50 is per stuk.

lamp