Tarieven

Bij MoZaEnZo maak ik werk in opdracht van eigen mozaïekkunst, dat kan ook zijn gemozaïekte lampen en gemozaïekte meubels. Zie mijn  Prijslijst MoZaEnZo

workshops

Workshops met tegelstukjes

Workshop 1 (2 x 2,5 uur):
Een mozaïekwerk maken met keramische tegelstukjes, bijv. een dienblad, vogelhuisje, wandtableau, houten lijstje enz. € 44, – p.p.

Workshop 2 (3 x 2,5 uur):
Zie workshop 1, maar in deze workshop maak je een groter werkstuk, zoals een schaal, een tafeltje van een groot dienblad ed € 50, – p.p.

Workshops met glasstukjes

Workshop 3 (1 x 2,5 uur):
Glas-op-glasmozaïeken. Op een glasplaat van ongeveer 20 x 30 cm, maak je eigen met glasstukken een unieke raamhanger. € 40, – p.p.

Workshop 4 (2 x 2,5 uur):
Als workshop 3, maar nu op een glasplaat van ongeveer 30 x 40 cm van een rond glazen bord mozaïeken met glasstukjes. Dit wordt in de tweede les gevoegd. € 50, – p.p.

Workshop 5 (3 x 2,5 uur):
Een glazen schaal mozaïeken met glasstukjes. € 60, – p.p.

Workshops voldaan aan serviesgoed

Workshop 6  (3 x 2,5 uur):
Mozaïeken met serviesgoed. In deze workshop maak je een mozaïek met stukjes / scherven van serviesgoed, op de lijst van een spiegel. € 50, – p.p.

Kinderworkshops

MoZaEnZo heeft ook leuke ideetjes voor kinderworkshops. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is, neem dan contact met mij op via mozaenzo@live.nl. Voor 6 kinderen à 2,5 uur € 80, -.

Groepworkshops 


Deze workshop kun je boeken voor vier van meer personen via mozaenzo@live.nl. Datum en tijd op afspraak. Prijs op aanvraag.

strippenkaart

Met een Strippenkaart 5 +1 kun je zes keer komen mozaïeken voor de prijs van vijf keer. Je kunt je eigen te mozaïeken artikel meenemen, je kunt ook in het atelier verklaren kopen, (denk aan schalen, glazen potten, tableaus ed).
De tijden zijn: dinsdag tussen 10.00 en 12.30 uur en op donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur.

De strippenkaart kost € 55,00 en is een jaar geldig.

Ook heel leuk om cadeau te geven!

Cursussen

Cursus 1, beginnerscursus , 6 x 2,5 uur:
In deze cursus mozaïek je een dienblad. Je leert vijf verschillende kniptechnieken, die je volgende kunt gebruiken. De laatste les gebruiken we om de rand naar verven te werken en te bewerken. € 105, – p.p.

Cursus 2, vervolgcursus , 6 x 2,5 uur:
In deze cursus gaan we de geleerde afbeeldingen verder verfijnen met behulp van Opus (verschillende ritmes in de achtergrond) en Andamento (verschillende verlopen van de tegelstukjes in het onderwerp). € 105, – p.p.

Ik zie je graag in mijn atelier!