Tarieven

Bij MoZaEnZo werk ik in opdracht en maak ik eigen mozaïekkunst. Zie mijn  Prijslijst MoZaEnZo. Daarnaast bied ik diverse workshops en cursussen aan.

Workshops

Workshops met tegelstukjes

Workshop 1 (2,5 uur):
Een mozaïekwerkje maken met keramische tegelstukjes, bijv. een hartje, bloem, vogelhuisje, dier, houten lijstje, eigen fantasie werkje, enz. € 35, – p.p.

Workshop 2 (2 x 2,5 uur):
Zie workshop 1, maar in deze workshop maak je een groter werk, zoals een theedoosje, een schaal, een klein tafeltje, een dienblaadje, enz. € 45, – p.p.

Workshop 3 (3 x 2,5 uur):
Zie workshop 2, maar in deze workshop maak je een groter werkstuk, zoals een schaal, een tafeltje, een wandtableautje, een dienblad, enz. € 60, – p.p.

Workshops met glasstukjes

Workshop 4 (2,5 uur):
Glas-op-glasmozaïeken. Op een glasplaat van ongeveer 20 x 30 cm, maak je eigen met glasstukken een unieke raamhanger. € 40, – p.p.

Workshop 5 (2 x 2,5 uur):
Als workshop 4, maar nu op een glasplaat van ongeveer 30 x 40 cm of op een rond bord. € 50, – p.p.

Workshop 6 (3 x 2,5 uur):
Een glazen schaal mozaïeken met glasstukjes. € 65, – p.p.

Workshops met serviesgoed

Workshop 7  (3 x 2,5 uur):
Mozaïeken met serviesgoed. In deze workshop maak je een mozaïek met stukjes / scherven van serviesgoed, op de lijst van een spiegel. € 60, – p.p.

Kinderworkshops

MoZaEnZo heeft ook leuke ideetjes voor kinderworkshops. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is, neem dan contact met mij op via mozaenzo@live.nl. Voor 6 kinderen à 2,5 uur € 80, -.

Groepsworkshop

Deze workshop kun je boeken voor vier van meer personen via mozaenzo@live.nl. Datum en tijd op afspraak. Prijs op aanvraag.

Strippenkaart

Met een Strippenkaart 5 +1 kun je zes keer komen mozaïeken voor de prijs van vijf keer. Je kunt je eigen te mozaïeken artikel meenemen, je kunt ook in het atelier uitleggen kopen, (denk aan schalen, glazen potten, tableaus ed).
De tijden zijn: dinsdag tussen 10.00 en 12.30 uur en op donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur.

De strippenkaart kost € 60,00 en is een jaar geldig.

Tip: Ook heel leuk om cadeau te geven!

Cursussen

Cursus 1, beginnerscursus , 6 x 2,5 uur:
In deze cursus mozaïek je een dienblad. Je leert vijf verschillende kniptechnieken in vijf lessen. De laatste les gebruiken we om het werk te voegen. Deze cursus kost € 105, – p.p.

Cursus 2, vervolgcursus , 6 x 2,5 uur:
In deze cursus gaan we de afbeeldingen verder verfijnen met behulp van Opus (verschillende ritmes in de achtergrond) en Andamento (verschillende verlopen van de tegelstukjes in het onderwerp). Deze cursus kost € 105, – p.p.

Ik zie je graag in mijn atelier!